Összetevők:
cukor, glükóz szirup, ivóvíz, növényi zsír (kókusz, hidrogenizált pálmamag), módosított keményítő (burgonyakeményítő), sűrítőanyag (xantán-gumi), fekete ételfesték (E153), aroma, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
Allergén információk:
Allergéneket nem tartalmaz.
Átlagos tápértés 100 g termékben:
1641 kJ / 388 kcal
A fekete Smartflex tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos tortákat készíthetsz!
Gyönyörű koromfekete színét nehéz lenne házi fondant festéssel lepipálni.
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a kiváló minőségű fekete fondant massza könnyen nyújtható, nem ragad és nem szakad, rugalmas, finom vaníliás íze van.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.
A Fekete Smartflex tortaburkoló massza használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igaztítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
A fekete Smartflex tortaburkoló massza tárolása:
Javasolt tárolás: 16-23? C hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.
A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába vagy egy jól zárható zacskóba visszazárva tárold.
Nem kell hűtőbe tenni!
Jelenlegi ára: 2 531 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .